Mijn diensten

Hoe maak je het verschil?

Rumoer genoeg. Herrie ook. Hoe maak je het verschil? Dat doen we samen. We ontdekken wat je wilt betekenen en we geven daar een antwoord op met een tof uiterlijk en strakke techniek. Ik heb je van alles te bieden.

Why choose Us?

Website
Ontwerp & realisatie

Mijn websites zijn responsive. Je kan kiezen uit een HTML site of een site via Wordpress (eenvoudig door jou te onderhouden).

Why choose Us?

Logo
Logo & huisstijl

Een logo laat zien wie je bent. Dat doe ik eenvoudig. Noem het subtiel. Graag met een knipoog. En ik lever je logo in ieder gewenst formaat.

Why choose Us?

Grafisch
Digitaal & drukwerk

Drukwerk onderscheidt zich juist in deze digitale wereld. Wat dacht je van een mailing? Of nog meer indruk maken: wat dacht je van je eigen magazine?

Why choose Us?

Tekst
Schrijven & typografie

En dan nog even een tekst schrijven. Dat valt vaak tegen.. Hoe begin je? En moet je tekst eigenlijk lang of kort zijn? En welk lettertype is passend?

Why choose Us?

Beeld
Foto & video

Net even dat ene element scherp stellen en dat andere juist niet. Één goed beeld zegt meer dan grote woorden en lange zinnen.

Why choose Us?

Google
Zoeken & vinden

Ik verbeter je vindbaarheid bij Google met enkele aanpassingen. Tevens meld ik je aan bij Google en integreer Google Maps met een uniek uiterlijk in je site.

Heb je een vraag? Bel (0348-690097) of mail (info@pak-m-beet.nl) gerust.

Kennismaken is altijd een goed idee! Koffie of thee krijg je van mij, of ik kom naar je toe.